- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
オレンジジュースにおけるグアイアコール生成に至るまでの自動酸化と微生物酵素の関与
Bibliographic Information
- Other Title
-
- オレンジジュース ニ オケル グアイアコール セイセイ ニ イタル マデ ノ ジドウ サンカ ト ビセイブツ コウソ ノ カンヨ
Search this article
Journal
-
- 果汁協会報 / 日本果汁協会 [編]
-
果汁協会報 / 日本果汁協会 [編] (568), 1-15, 2005-12
東京 : 日本果汁協会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520573329901818368
-
- NII Article ID
- 40007100136
-
- NII Book ID
- AN00271730
-
- ISSN
- 09139753
-
- NDL BIB ID
- 7785932
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles