サツマイモが関与する芋焼酎の香り
Bibliographic Information
- Other Title
-
- サツマイモ ガ カンヨスル イモジョウチュウ ノ カオリ
- The relationship between the flavor of Imo-shochu and the sweet potato
- 特集 本格焼酎 その歴史、技術、文化
- トクシュウ ホンカク ショウチュウ ソノ レキシ ギジュツ ブンカ
Search this article
Journal
-
- Foods & food ingredients journal of Japan = 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル
-
Foods & food ingredients journal of Japan = 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル 214 (1), 14-20, 2009
豊中 : FFIジャーナル編集委員会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520573329915801472
-
- NII Article ID
- 40016462148
-
- NII Book ID
- AN10455343
-
- ISSN
- 09199772
-
- NDL BIB ID
- 10157974
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles