大嘗祭における御饌供出の構造 : 「供神御雑物」及び「由加物」を中心に
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ダイジョウサイ ニ オケル ゴセンキョウシュツ ノ コウゾウ : 「 キョウシン ゴ ザツブツ 」 オヨビ 「 ユウカブツ 」 オ チュウシン ニ
- The Structure and the Diversity of Foods Offering for Deity in Daijosai : Focusing on Shingyo-no-zoumotsu and Yukamono
Search this article
Journal
-
- 神道史研究 = The shinto history review / 神道史学會 編
-
神道史研究 = The shinto history review / 神道史学會 編 68 (1), 2-34, 2020-05
伊勢 : 神道史学會
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520573329992803200
-
- NII Article ID
- 40022365743
-
- NII Book ID
- AN00122275
-
- ISSN
- 05830702
-
- NDL BIB ID
- 030668907
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZH6(哲学・宗教--宗教)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles