膜による新食品開発--最近の話題
Bibliographic Information
- Other Title
-
- マク ニ ヨル シンショクヒン カイハツ サイキン ノ ワダイ
- A recent topic of new food development by the membrane
- 特集 食品産業の分離・ろ過技術
- トクシュウ ショクヒン サンギョウ ノ ブンリ ロカ ギジュツ
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 42 (12), 10-12, 2007-12
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520573330038133504
-
- NII Article ID
- 40015740275
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 9287265
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles