さらにやさしい食品添加物Part.3--安全性・規格・基準は(第6回)安全性の確認はどうなっているの?
Bibliographic Information
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- サラニ ヤサシイ ショクヒン テンカブツ Part 3 アンゼンセイ キカク キジュン ワ ダイ 6カイ アンゼンセイ ノ カクニン ワ ドウナッテイルノ
- Much easier food additives part 3 (6) How are the state of safety confirmations of any food additives?
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Journal
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- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
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フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 23 (9), 44-47, 2007-09
東京 : 食品化学新聞社
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520573330464047232
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- NII Article ID
- 40015574874
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- NII Book ID
- AN10015985
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- ISSN
- 09112286
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- NDL BIB ID
- 8897640
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles