麹菌胞子の発芽促進に関する研究 : トレハロース含量の増加と発芽速度の回復
Bibliographic Information
- Other Title
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- コウジキン ホウシ ノ ハツガ ソクシン ニ カンスル ケンキュウ : トレハロース ガンリョウ ノ ゾウカ ト ハツガ ソクド ノ カイフク
- Study on promotion of Aspergillus oryzae spore germination : stimulating effect of trehalose content on the spore germination
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Journal
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- 醤油の研究と技術 = Journal of soy sauce research and technology / 日本醤油技術センター 編
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醤油の研究と技術 = Journal of soy sauce research and technology / 日本醤油技術センター 編 48 (2), 101-106, 2022
東京 : 日本醤油研究所
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520574058719111424
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- NII Book ID
- AA12122871
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- ISSN
- 13499823
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- NDL BIB ID
- 032229278
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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