梅果汁粉末添加による食品中の細菌増殖抑制効果の検証(2)
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ウメ カジュウ フンマツ テンカ ニ ヨル ショクヒン チュウ ノ サイキン ゾウショク ヨクセイ コウカ ノ ケンショウ(2)
- Verification of the Effect of Addition of Plum Juice Powder to Food on the Inhibition of Bacteria Growth in the Food(2)
Search this article
Journal
-
- 仁愛大学研究紀要. 人間生活学部篇
-
仁愛大学研究紀要. 人間生活学部篇 (14), 9-15, 2022
越前 : 仁愛大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520577452972591104
-
- NII Book ID
- AA12463806
-
- ISSN
- 21853363
-
- NDL BIB ID
- 032784834
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- NDL