多感覚的な味・風味の質の神経表象の探索 : ヒトfMRI研究
Bibliographic Information
- Other Title
-
- タカンカクテキ ナ アジ ・ フウミ ノ シツ ノ シンケイ ヒョウショウ ノ タンサク : ヒト fMRI ケンキュウ
- Exploring neural representations of multisensory taste and flavor qualities : a human fMRI study
Search this article
Journal
-
- 浦上財団研究報告書 = Urakami Foundation memoirs
-
浦上財団研究報告書 = Urakami Foundation memoirs 30 18-23, 2023-03
東京 : 浦上食品・食文化振興財団
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520579842148732544
-
- NII Book ID
- AN10169027
-
- ISSN
- 09152741
-
- NDL BIB ID
- 033190171
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search