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文献抄録 異臭味問題の原因となるジェオスミン合成酵素遺伝子(geoA)と2-MIB環化酵素遺伝子(mic)の上昇を決定する栄養塩比率の重要性 : A. S. Hooper, P. kille, S. E. Watson, S. R. Christofides and R. G. Perkins, "The Importance of Nutrient Ratios in Determining Elevations in Geosmin Synthase (geoA) and 2-MIB Cyclase (mic) Resulting in Taste and Odour Events", Water Research, Vol.232, Article Number: 119693 (2023)
Bibliographic Information
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- ブンケン ショウロク イシュウミ モンダイ ノ ゲンイン ト ナル ジェオスミン ゴウセイ コウソ イデンシ(geoA)ト 2-MIBカンカ コウソ イデンシ(mic)ノ ジョウショウ オ ケッテイ スル エイヨウエン ヒリツ ノ ジュウヨウセイ : A. S. Hooper, P. kille, S. E. Watson, S. R. Christofides and R. G. Perkins, "The Importance of Nutrient Ratios in Determining Elevations in Geosmin Synthase (geoA) and 2-MIB Cyclase (mic) Resulting in Taste and Odour Events", Water Research, Vol.232, Article Number: 119693 (2023)
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Journal
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- 水道協会雑誌 = Journal of Japan Water Works Association
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水道協会雑誌 = Journal of Japan Water Works Association 93 (12), 61-62, 2024-12
東京 : 日本水道協会