辛口白ワインの厚みと高分子化合物の関係
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カラクチ シロワイン ノ アツミ ト コウブンシ カゴウブツ ノ カンケイ
- Relationship between macromolecules and thickness of dry white wine
Search this article
Journal
-
- 日本ブドウ・ワイン学会誌 = Journal of ASEV Japan
-
日本ブドウ・ワイン学会誌 = Journal of ASEV Japan 18 (1), 15-21, 2007
甲府 : 日本ブドウ・ワイン学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853832448309120
-
- NII Article ID
- 40015564329
-
- NII Book ID
- AA11430084
-
- ISSN
- 13422324
-
- NDL BIB ID
- 8881664
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR5(科学技術--生物学--菌類・微生物)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles