中世ヨーロッパの料理の色 : 「サラセン・コネクション」による食の発展
Bibliographic Information
- Other Title
-
- チュウセイ ヨーロッパ ノ リョウリ ノ イロ : 「 サラセン ・ コネクション 」 ニ ヨル ショク ノ ハッテン
- Dish color in medieval Europe : the development of the food culture through the "Saracen connection"
Search this article
Journal
-
- 会誌食文化研究 = Journal of food culture of Japan / 日本家政学会食文化研究部会 編
-
会誌食文化研究 = Journal of food culture of Japan / 日本家政学会食文化研究部会 編 (14), 1-11, 2018
町田 : 日本家政学会食文化研究部会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853832559898752
-
- NII Article ID
- 40021785385
-
- NII Book ID
- AA12645042
-
- ISSN
- 18804403
-
- NDL BIB ID
- 029462220
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles