柑橘ポリフェノール「糖転移ヘスペリジン」の機能性食品分野における可能性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カンキツ ポリフェノール トウ テンイ ヘスペリジン ノ キノウセイ ショクヒン ブンヤ ニ オケル カノウセイ
- Possibilities of glucosyl hesperidin, a citrus polyphenol, in the field of functional foods
Search this article
Journal
-
- 日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編
-
日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編 21 (4), 263-267, 2011
坂戸 : 日本食生活学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853833061647744
-
- NII Article ID
- 10028188735
-
- NII Book ID
- AA11804821
-
- ISSN
- 13469770
-
- NDL BIB ID
- 11063549
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles