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Effect of Temperature on Human Sensitivity to Sweetness
Bibliographic Information
- Other Title
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- 甘味感受性に及ぼす温度の影響
- カンミ カンジュセイ ニ オヨボス オンド ノ エイキョウ
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Journal
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- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
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日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 47 (2), 97-102, 2014-04
東京 : 日本調理科学会
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520853833090967680
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- NII Article ID
- 40020055729
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- NII Book ID
- AN10471022
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- ISSN
- 13411535
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- NDL BIB ID
- 025438944
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- Text Lang
- en
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- NDL Source Classification
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- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
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- Data Source
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- NDL Search
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