高等学校家庭科の調理実習における新しい評価を用いた授業実践--グループ評価と個人評価を取り入れて
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- コウトウ ガッコウ カテイカ ノ チョウリ ジッシュウ ニ オケル アタラシイ ヒョウカ オ モチイタ ジュギョウ ジッセン グループ ヒョウカ ト コジン ヒョウカ オ トリイレテ
- New evaluation methods of cooking practices in high school home economics: group evaluation and individual evaluation
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- 松山東雲女子大学人文科学部紀要 = Annual bulletin of the Faculty of Human Sciences, Matsuyama Shinonome College / 松山東雲女子大学人文科学部紀要委員会 編
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松山東雲女子大学人文科学部紀要 = Annual bulletin of the Faculty of Human Sciences, Matsuyama Shinonome College / 松山東雲女子大学人文科学部紀要委員会 編 16 11-17, 2008-03
松山 : 松山東雲女子大学人文科学部紀要委員会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520853833123575168
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- NII Article ID
- 110006629505
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- NII Book ID
- AA12413794
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- ISSN
- 2185808X
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- NDL BIB ID
- 9673184
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles