健常人を対象にした紅麹のコレステロール低下作用--ランダム化二重盲検群間比較による用量検索試験
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ケンジョウジン オ タイショウ ニ シタ ベニコウジ ノ コレステロール テイカ サヨウ ランダムカ ニジュウ モウケングンカン ヒカク ニ ヨル ヨウリョウ ケンサク シケン
- A randomized, double-blinded, comparative, dose-finding trial to examine the cholesterol-lowering effect of Red Koji in healthy volunteers
Search this article
Journal
-
- 日本臨床栄養学会雑誌 = Journal of Japanese Society of Clinical Nutrition
-
日本臨床栄養学会雑誌 = Journal of Japanese Society of Clinical Nutrition 29 (4), 425-433, 2008
東京 : 日本臨床栄養学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853833314128000
-
- NII Article ID
- 10029420939
-
- NII Book ID
- AN00137432
-
- ISSN
- 02868202
-
- NDL BIB ID
- 9596775
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS7(科学技術--医学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles