Aroma Substances in Umeshu (Japanese Apricot Liqueur) and Their Changes during Storage
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 梅酒の香気成分と貯蔵による変化
- ウメシュ ノ コウキ セイブン ト チョゾウ ニヨル ヘンカ
- 梅酒の香気成分と貯蔵による変化
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編
-
日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編 48 (4), 295-301, 1997-04
東京 : 日本家政学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853833394362624
-
- NII Article ID
- 110003168364
-
- NII Book ID
- AN10040097
-
- ISSN
- 09135227
-
- NDL BIB ID
- 4179200
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- NDL Digital Collections (NII-ELS)
- CiNii Articles