- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
温水浸漬処理が追熟中のバナナ果実のシュガースポット出現に与える影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- オンスイ シンシ ショリ ガ ツイジュクチュウ ノ バナナ カジツ ノ シュガースポット シュツゲン ニ アタエル エイキョウ
- The Effect of Hot Water Treatment on the Appearance of Sugar Spots in Banana Fruits during Ripening
Search this article
Journal
-
- 学苑
-
学苑 (902), 46-48, 2015-12
東京 : 光葉会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853833507687552
-
- NII Article ID
- 40020756997
-
- NII Book ID
- AN00038441
-
- ISSN
- 13480103
-
- NDL BIB ID
- 027162495
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZW2(一般誌--交友会誌その他)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles