日本人学生のヨウ素摂取量調査 : 「日本食品標準皮分表2010」に基づいて
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ニホンジン ガクセイ ノ ヨウソ セッシュリョウ チョウサ : 「 ニホン ショクヒン ヒョウジュン ヒ ブンヒョウ 2010 」 ニ モトズイテ
- Dietary iodine intake in Japanese university students : data analysis based on the Standard Tables of Food Consumption in Japan (2010 version)
Search this article
Journal
-
- 日本臨床栄養学会雑誌 = Journal of Japanese Society of Clinical Nutrition
-
日本臨床栄養学会雑誌 = Journal of Japanese Society of Clinical Nutrition 35 (1), 30-38, 2013
日本臨床栄養学会
- Tweet
Keywords
Details
-
- CRID
- 1520853833575542016
-
- NII Article ID
- 10031165510
-
- NII Book ID
- AN00137432
-
- ISSN
- 02868202
-
- NDL BIB ID
- 024617690
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS7(科学技術--医学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles