食品中の真菌数の迅速測定法の検討
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン チュウ ノ シンキンスウ ノ ジンソク ソクテイホウ ノ ケントウ
- Development of a Rapid Measurement Method for Assessing the Yeast and Mold in Food Products
Search this article
Journal
-
- 日本防菌防黴学会誌 = Journal of Antibacterial and Antifungal Agents
-
日本防菌防黴学会誌 = Journal of Antibacterial and Antifungal Agents 42 (2), 55-61, 2014-02
大阪 : 日本防菌防黴学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853834321712128
-
- NII Article ID
- 40019978508
-
- NII Book ID
- AA12599772
-
- ISSN
- 2187431X
-
- NDL BIB ID
- 025251797
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR5(科学技術--生物学--菌類・微生物)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles