- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
Bibliographic Information
- Other Title
-
- シン ナン デモ ジッケンタイ ナマ ウドン vs レイトウ ウドン
- 新・何でも実験隊:生うどん 冷凍うどん:どっちのうどんがどの料理に向いてる?
Search this article
Description
うどんは幅広く料理に活用できる食材。食事としてはもちろん、飲んだ後の締めの一品として、メニューに載せている店も多いのではないだろうか。 数年前の爆発的な讃岐うどんブーム以来、全国の名産うどんの生麺が手に入りやすくなっている。また、冷凍技術の向上により、高品質の冷凍うどんが多くのメーカーで生産されている。
Journal
-
- 日経レストラン = Nikkei restaurants : 飲食ビジネスを勝ち抜く繁盛店経営誌
-
日経レストラン = Nikkei restaurants : 飲食ビジネスを勝ち抜く繁盛店経営誌 (350), 103-107, 2005-01
東京 : 日経BP社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853834419857280
-
- NII Article ID
- 40006542025
-
- NII Book ID
- AN10269848
-
- ISSN
- 09147845
-
- NDL BIB ID
- 7176167
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZD25(経済--企業・経営--経営管理)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- Nikkei BP
- CiNii Articles