柿葉食物繊維の化学的性状と組織化学的観察
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カキ ハ ショクモツ センイ ノ カガクテキ セイジョウ ト ソシキ カガクテキ カンサツ
- Chemical characteristics and histochemical observations on dietary fiber of persimmon (Diospyros Kaki Linn. f.) leaves
Search this article
Journal
-
- 日本食物繊維学会誌
-
日本食物繊維学会誌 12 (2), 59-66, 2008-12
東京 : 日本食物繊維学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853834671911680
-
- NII Article ID
- 40016577924
-
- NII Book ID
- AA11959726
-
- ISSN
- 13495437
-
- NDL BIB ID
- 10224287
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles
- KAKEN