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揚げ油の調理による劣化(2)食塩添加と揚げ鍋の材質による影響
Bibliographic Information
- Other Title
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- アゲアブラ ノ チョウリ ニ ヨル レッカ 2 ショクエン テンカ ト アゲナベ ノ ザイシツ ニ ヨル エイキョウ
- Studies of the deterioration of frying oil by cooking (2) Effects of salt on frying oil and materials of frying pans
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Journal
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- 滋賀短期大学研究紀要
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滋賀短期大学研究紀要 (36), 1-6, 2011
大津 : 滋賀短期大学
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520853834794104448
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- NII Article ID
- 40018725848
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- NII Book ID
- AA12397290
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- NDL BIB ID
- 11010331
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
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- Data Source
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- NDL Search
- CiNii Articles