食品の分類に関しての比較研究
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン ノ ブンルイ ニ カンシテ ノ ヒカク ケンキュウ
- A Comparative Study for Prominent Food Classification Systems in Japan
Search this article
Journal
-
- 淑徳大学看護栄養学部紀要 = Journal of the School of Nursing and Nutrition, Shukutoku University / 淑徳大学看護栄養学部研究公開委員会 編
-
淑徳大学看護栄養学部紀要 = Journal of the School of Nursing and Nutrition, Shukutoku University / 淑徳大学看護栄養学部研究公開委員会 編 (9), 41-48, 2017
千葉 : 淑徳大学看護栄養学部
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853834831400192
-
- NII Article ID
- 40021181628
-
- NII Book ID
- AA12608931
-
- ISSN
- 21876789
-
- NDL BIB ID
- 028155315
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS47(科学技術--医学--治療医学・看護学・漢方医学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles