おいしさ感覚に対する周囲環境の影響 : 脳波周波数分析を用いた研究
Bibliographic Information
- Other Title
-
- オイシサ カンカク ニ タイスル シュウイ カンキョウ ノ エイキョウ : ノウハ シュウハスウ ブンセキ オ モチイタ ケンキュウ
- Influences of physical surroundings on feelings of deliciousness during having sweet foods : an EEG frequency analysis study
- 2011年度日本味と匂学会第45回大会
- 2011ネンド ニホンミ ト ニオイ ガッカイ ダイ45カイ タイカイ
Search this article
Journal
-
- 日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research
-
日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research 18 (3), 367-370, 2011-12
和光 : 「日本味と匂学会」事務局
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853834860963328
-
- NII Article ID
- 110009441243
-
- NII Book ID
- AA11426393
-
- ISSN
- 13404806
-
- NDL BIB ID
- 023518861
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles