高速GC、電子味覚システムによるバルサミコ酢の風味の客観的な品質評価
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コウソク GC 、 デンシ ミカク システム ニ ヨル バルサミコ サク ノ フウミ ノ キャッカンテキ ナ ヒンシツ ヒョウカ
- Objective quality assessment of balsamic vinegars by Flash GC nose and electronic tongue
- 2014年度日本味と匂学会第48回大会
- 2014ネンド ニホンミ ト ニオイ ガッカイ ダイ48カイ タイカイ
Search this article
Journal
-
- 日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research
-
日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research 21 (3), 479-482, 2014-12
和光 : 「日本味と匂学会」事務局
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853834860964096
-
- NII Article ID
- 110009892345
-
- NII Book ID
- AA11426393
-
- ISSN
- 13404806
-
- NDL BIB ID
- 026085382
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles