TDS法を用いたヨーグルトフレーバーの評価
Bibliographic Information
- Other Title
-
- TDSホウ オ モチイタ ヨーグルトフレーバー ノ ヒョウカ
- Sensory properties of yogurt flavors by Temporal Dominance of Sensations (TDS)
- 2012年度日本味と匂学会第46回大会
- 2012ネンド ニホンミ ト ニオイ ガッカイ ダイ46カイ タイカイ
Search this article
Journal
-
- 日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research
-
日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research 19 (3), 481-484, 2012-12
和光 : 「日本味と匂学会」事務局
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853834862169856
-
- NII Article ID
- 110009578310
-
- NII Book ID
- AA11426393
-
- ISSN
- 13404806
-
- NDL BIB ID
- 024248391
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles