Stability in Productivity of Protoclones from the Cultivated Mushroom,Agaricus bisporus
Bibliographic Information
- Other Title
-
- Stability in Productivity of Protoclone
- マッシュルーム(Agaricus bisporus)プロトプラスト再生株の子実体生産の安定性
Search this article
Journal
-
- 研究報告書 = Report of Toyo College of Food Technology and Toyo Institute of Food Technology / 東洋食品工業短期大学, 東洋食品研究所 [編]
-
研究報告書 = Report of Toyo College of Food Technology and Toyo Institute of Food Technology / 東洋食品工業短期大学, 東洋食品研究所 [編] (21), 11-14, 1996
川西 : 東洋食品工業短期大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853835113286912
-
- NII Article ID
- 40002660578
-
- NII Book ID
- AN00170143
-
- ISSN
- 05640296
-
- NDL BIB ID
- 4011036
-
- Text Lang
- en
-
- NDL Source Classification
-
- ZM2(科学技術--科学技術一般--大学・研究所・学会紀要)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles