大豆の鉄含量の品種間差異および栽培地差異
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ダイズ ノ テツガンリョウ ノ ヒンシュカン サイ オヨビ サイバイチ サイ
Search this article
Abstract
記事分類: 食品工学--農産食品
Journal
-
- 福岡教育大学紀要. 第5分冊, 芸術・保健体育・家政科編 = Bulletin of University of Teacher Education Fukuoka. Part 5, Art, health and physical education, and home economics / 福岡教育大学 編
-
福岡教育大学紀要. 第5分冊, 芸術・保健体育・家政科編 = Bulletin of University of Teacher Education Fukuoka. Part 5, Art, health and physical education, and home economics / 福岡教育大学 編 (35), p115-118, 1985
宗像 : 福岡教育大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853835331178496
-
- NII Article ID
- 40003310690
-
- NII Book ID
- AN00215831
-
- ISSN
- 02863243
-
- NDL BIB ID
- 3070156
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles