- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
プチアリンの澱粉糖化作用に及ぼす食塩の影響-2-
Bibliographic Information
- Other Title
-
- プチアリン ノ デンプン トウカ サヨウ ニ オヨボス ショクエン ノ エイキョウ 2
Search this article
Journal
-
- 岡山大学教育学部研究集録 / 岡山大学教育学部学術研究委員会 編
-
岡山大学教育学部研究集録 / 岡山大学教育学部学術研究委員会 編 (7-3), 25-28, 1959-03
岡山 : 岡山大学教育学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853835382116864
-
- NII Article ID
- 40015729881
-
- NII Book ID
- AN00032875
-
- ISSN
- 04714008
-
- NDL BIB ID
- 9289064
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZF1(教育)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles