健康食品製造・加工関連技術の最新動向
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ケンコウ ショクヒン セイゾウ ・ カコウ カンレン ギジュツ ノ サイシン ドウコウ
- The Latest Trends of Health Food Manufacturing and the Related Processing Technology
- 特集 健康食品の市場動向と素材技術研究
- トクシュウ ケンコウ ショクヒン ノ シジョウ ドウコウ ト ソザイ ギジュツ ケンキュウ
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 50 (3), 62-66, 2015-03
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520854804736136576
-
- NII Article ID
- 40020376914
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 026191011
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles