環境・エネルギー・食品関連産業における 新規混合・分散プロセスの開発と新静止型混合器ラモンド・ナノミキサー
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カンキョウ エネルギー ショクヒン カンレン サンギョウ ニ オケル シンキ コンゴウ ブンサン プロセス ノ カイハツ ト シン セイシガタ コンゴウキ ラモンド ナノミキサー
- Development of novel mixing and dispersion processes in environment, energy and food related industries and a new motionless mixer, Ramond nanomixer
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 46 (4), 46-48, 2011-04
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520854805512558848
-
- NII Article ID
- 40018784807
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 11062417
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles