科学ジャーナリストの眼(vol.35)アスタキサンチンおよびSPFプラセンタによる過酸化脂質抑制効果とバリア機能改善について : 東洋酵素化学、サイアノテック社、城西大薬学部が研究報告
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カガク ジャーナリスト ノ メ(vol.35)アスタキサンチン オヨビ SPF プラセンタ ニ ヨル カサンカ シシツ ヨクセイ コウカ ト バリア キノウ カイゼン ニ ツイテ : トウヨウ コウソ カガク 、 サイアノテックシャ 、 ジョウサイ ダイ ヤクガクブ ガ ケンキュウ ホウコク
- Science Journalists' Eyes(Vol.35)An Inhibiting Effect of Astaxanthin and SPF Placenta on Lipid Peroxide and Improvement of Barrier Function : from a research report of Toyo Koso Kagaku Co., Cyanotech Corp. and Faculty of Pharmaceutical Sciences of Josai University
Search this article
Journal
-
- 食品工業 = The Food industry
-
食品工業 = The Food industry 56 (17), 60-64, 2013-09-15
東京 : 光琳
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520854805743095808
-
- NII Article ID
- 40019739093
-
- NII Book ID
- AN00117810
-
- ISSN
- 05598990
-
- NDL BIB ID
- 024754028
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles