米沢特産の伝統野菜ヒメウコギの特性と活用
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ヨネザワ トクサン ノ デントウ ヤサイ ヒメウコギ ノ トクセイ ト カツヨウ
- Biological properties and utilization of Ukogi, Acanthopanax sieboldianum Makino, special product of Yonezawa in Yamagata Prefecture
- 特集 野菜と果実のちから
- トクシュウ ヤサイ ト カジツ ノ チカラ
Search this article
Journal
-
- Food style 21 : 食品の機能と健康を考える科学情報誌
-
Food style 21 : 食品の機能と健康を考える科学情報誌 15 (4), 41-43, 2011-04
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520854806085111552
-
- NII Article ID
- 40018775181
-
- NII Book ID
- AA11298781
-
- ISSN
- 13439502
-
- NDL BIB ID
- 11058995
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles