研究余白 おいしく食べて健康づくり研究の起承転結(第4回)うま味の有用性と日本の食文化
Bibliographic Information
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- ケンキュウ ヨハク オイシク タベテ ケンコウズクリ ケンキュウ ノ キショウテンケツ(ダイ4カイ)ウマミ ノ ユウヨウセイ ト ニホン ノ ショク ブンカ
- Tales of science outcome on "Eat well, be well and live better."(4)Relation between efficacies for umami taste sensation during meal and Japanese food custom and culture
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Journal
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- Aroma research = アロマリサーチ : journal of aroma science technology and safety
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Aroma research = アロマリサーチ : journal of aroma science technology and safety 19 (4), 365-371, 2018
東京 : フレグランスジャーナル社
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520854806091581824
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- NII Article ID
- 40021744602
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- NII Book ID
- AA11487412
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- ISSN
- 13454722
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- NDL BIB ID
- 029380925
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP25(科学技術--化学・化学工業--油脂類)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles