国内の主な新型コロナウイルス変異株の感染状況と栄養素摂取量の関連性 : 生態学的研究
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コクナイ ノ オモナ シンガタ コロナウイルス ヘンイカブ ノ カンセン ジョウキョウ ト エイヨウソ セッシュリョウ ノ カンレンセイ : セイタイガクテキ ケンキュウ
- Relationship between Nutrients and Variants of COVID-19 in Japan by Ecological Research Method
Search this article
Journal
-
- 栄養学雑誌 = The Japanese journal of nutrition and dietetics
-
栄養学雑誌 = The Japanese journal of nutrition and dietetics 81 (3), 120-128, 2023-06
東京 : 日本栄養改善学会 ; 1941-
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520859868588933760
-
- NII Book ID
- AN00023058
-
- ISSN
- 00215147
-
- NDL BIB ID
- 032948105
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL