Effect of High-Pressure Treatment on the Fermentation of Rainbow Trout Fish Sauce
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- Other Title
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- ニジマス魚醤油の熟成に及ぼす圧力処理の影響
- ニジマスギョ ショウユ ノ ジュクセイ ニ オヨボス アツリョク ショリ ノ エイキョウ
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- 日本食品保蔵科学会誌 = Food preservation science / 日本食品保蔵科学会 編
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日本食品保蔵科学会誌 = Food preservation science / 日本食品保蔵科学会 編 50 (1), 25-33, 2024-01
東京 : 日本食品保蔵科学会 ; 1997-
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520862334400456064
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- NII Book ID
- AA11178236
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- ISSN
- 13441213
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- NDL BIB ID
- 033350593
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- Text Lang
- en
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- NDL Source Classification
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- ZR6(科学技術--農林水産)
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- Data Source
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- NDL