小学校2・3年生を対象とした遠隔型調理体験プログラムの実施可能性の検討
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショウガッコウ 2 ・ 3ネンセイ オ タイショウ ト シタ エンカクガタ チョウリ タイケン プログラム ノ ジッシ カノウセイ ノ ケントウ
- Investigate the Feasibility of Implementing a Remote Cooking Experience Program for Second- and Third-grade Elementary School Students
Search this article
Journal
-
- 日本食育学会誌 = Journal of Japanese Society of Shokuiku / 日本食育学会 編
-
日本食育学会誌 = Journal of Japanese Society of Shokuiku / 日本食育学会 編 18 (3), 117-125, 2024-07
東京 : 日本食育学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520864258462423424
-
- NII Book ID
- AA12308406
-
- ISSN
- 18824773
-
- NDL BIB ID
- 033652444
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZF1(教育)
-
- Data Source
-
- NDL Search