5-アミノレブリン酸の機能性とその利用
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 5 アミノレブリンサン ノ キノウセイ ト ソノ リヨウ
- Functionality and the utilization of the 5-aminolevulinic acid
- 特集 アミノ酸の機能性
- トクシュウ アミノサン ノ キノウセイ
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 45 (8), 7-9, 2010-08
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521136279888840704
-
- NII Article ID
- 40017250665
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 10796883
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles