食品摂取により浮心を下方に移動させた場合の「けのび動作」パフォーマンスに与える影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン セッシュ ニ ヨリ フシン オ カホウ ニ イドウ サセタ バアイ ノ 「 ケノビ ドウサ 」 パフォーマンス ニ アタエル エイキョウ
- Influence of the displaced center of buoyancy on performance of underwater streamlined gliding in swimming : Effect of Lactobacillus bifidus
Search this article
Journal
-
- 水と健康医学研究会誌 = Journal of aquatic health medicine / 水と健康医学研究会編集委員会 編
-
水と健康医学研究会誌 = Journal of aquatic health medicine / 水と健康医学研究会編集委員会 編 16 (1), 1-7, 2013-10-15
つくば : 日本水泳ドクター会議
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521136280060471808
-
- NII Article ID
- 40020191222
-
- NII Book ID
- AA11349656
-
- ISSN
- 1344347X
-
- NDL BIB ID
- 025771639
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZF21(教育--体育)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles