全国味噌鑑評会 出品味噌10年間の変遷(第51回~第60回)
Bibliographic Information
- Other Title
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- ゼンコク ミソカンヒョウカイ シュッピン ミソ 10ネンカン ノ ヘンセン(ダイ51カイ~ダイ60カイ)
- Comparison of Miso Exhibited at the National Miso Competition (2008~2017)
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Journal
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- 中央味噌研究所研究報告 = Report of Central Miso Research Institute
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中央味噌研究所研究報告 = Report of Central Miso Research Institute (40), 34-47, 2019-03
東京 : 中央味噌研究所
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1521136280255317632
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- NII Article ID
- 40021915446
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- NII Book ID
- AN00144212
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- ISSN
- 02898942
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- NDL BIB ID
- 029726932
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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- NDL Search
- CiNii Articles