海外技術情報 マウスとラットにおける学習機能と記憶機能に対する食品アゾ色素の影響と予想されるメカニズム
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カイガイ ギジュツ ジョウホウ マウス ト ラット ニ オケル ガクシュウ キノウ ト キオク キノウ ニ タイスル ショクヒン アゾ シキソ ノ エイキョウ ト ヨソウ サレル メカニズム
- Effect of Food Azo Dye Tartrazine on Learning and Memory Functions in Mice and Rats, and the Possible Mechanisms Involved
Search this article
Journal
-
- 食品と容器 = Food & packaging / 缶詰技術研究会, 大和製罐株式会社 [編]
-
食品と容器 = Food & packaging / 缶詰技術研究会, 大和製罐株式会社 [編] 53 (3), 185-187, 2012
東京 : 缶詰技術研究会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521136280612466688
-
- NII Article ID
- 40019216781
-
- NII Book ID
- AN00117901
-
- ISSN
- 09112278
-
- NDL BIB ID
- 023560297
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles