ω3系多価不飽和脂肪酸が攻撃性・敵意性に及ぼす影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- o3ケイ タカ フホウワ シボウサン ガ コウゲキセイ ・ テキイセイ ニ オヨボス エイキョウ
- The Effects of Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids on Aggression and Hostility
- 特集 DHA・EPAと脳、神経精神に関して
- トクシュウ DHA ・ EPA ト ノウ 、 シンケイ セイシン ニ カンシテ
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 48 (2), 7-9, 2013-02
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521136280855591808
-
- NII Article ID
- 40019579941
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 024268705
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles