被検食の性状の違いによる咀嚼・嚥下時の咬筋酸素動態の特性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ヒケンショク ノ セイジョウ ノ チガイ ニ ヨル ソシャク ・ エンカジ ノ コウキン サンソ ドウタイ ノ トクセイ
- Oxygen Dynamics in the Masseter Muscle During Chewing and Swallowing of Test Foods with Different Texture
Search this article
Journal
-
- 日本歯科衛生学会雑誌
-
日本歯科衛生学会雑誌 6 (2), 42-48, 2012-02
東京 : 日本歯科衛生学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521136281114438528
-
- NII Article ID
- 40019202608
-
- NII Book ID
- AA12170976
-
- ISSN
- 18845193
-
- NDL BIB ID
- 023529764
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS44(科学技術--医学--歯科学・口腔外科学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles