- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
かたい肉を,やわらかく,おいしくする畜肉・魚介類加工用品質改良剤製剤『ソフテースト』のご紹介
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カタイ ニク オ,ヤワラカク,オイシク スル チクニク ・ ギョカイルイ カコウ ヨウヒンシツ カイリョウザイ セイザイ 『 ソフテースト 』 ノ ゴショウカイ
- "SOFTASTE" : it makes meat softer, juicy, and more delicious
- 特集 お肉をおいしくたくさん食べたい!
- トクシュウ オニク オ オイシク タクサン タベタイ!
Search this article
Journal
-
- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
-
フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 29 (3), 30-35, 2013-03
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521417754882308224
-
- NII Article ID
- 40019611612
-
- NII Book ID
- AN10015985
-
- ISSN
- 09112286
-
- NDL BIB ID
- 024344570
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles