夏季の海洋環境が地まきホタテガイの貝柱歩留と麻痺性貝毒の発生に与える影響(短報)
Bibliographic Information
- Other Title
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- カキ ノ カイヨウ カンキョウ ガ ジマキ ホタテガイ ノ カイバシラ ブドマリ ト マヒセイ カイドク ノ ハッセイ ニ アタエル エイキョウ タンポウ
- Effects of summer water temperature and food concentration on the growth of bottom cultured Japanese scallop Mizuhopecten yessoensis and the outbreak of paralytic shellfish poisoning (PSP), in the coastal area of northeastern part of Hokkaido, Japan (short paper)
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- 北海道立水産試験場研究報告 / 北海道立中央水産試験場 編
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北海道立水産試験場研究報告 / 北海道立中央水産試験場 編 (75), 15-17, 2009-03
余市町 (北海道) : 北海道立中央水産試験場
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1521417755931840512
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- NII Article ID
- 40016780642
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- NII Book ID
- AN10008130
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- ISSN
- 09146830
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- NDL BIB ID
- 10399637
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZR26(科学技術--農林水産--水産)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles