糖化とは何か : 健康食品を用いた老化関連疾患の予防戦略
Bibliographic Information
- Other Title
-
- トウカ トワ ナニ カ : ケンコウ ショクヒン オ モチイタ ロウカ カンレン シッカン ノ ヨボウ センリャク
- What does glycation stand for? : Strategy for Preventing Aging-related Diseases, using Health Foods
- 特集 抗糖化作用をもつアンチエイジング素材
- トクシュウ コウトウカ サヨウ オ モツ アンチエイジング ソザイ
Search this article
Journal
-
- 食品工業 = The Food industry
-
食品工業 = The Food industry 55 (10), 75-82, 2012-05-30
東京 : 光琳
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521417755948703744
-
- NII Article ID
- 40019235291
-
- NII Book ID
- AN00117810
-
- ISSN
- 05598990
-
- NDL BIB ID
- 023596092
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles