食品特許による技術経営のススメ(第10回)事例からみる進歩性の判断(1)
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン トッキョ ニ ヨル ギジュツ ケイエイ ノ ススメ ダイ10カイ ジレイ カラ ミル シンポセイ ノ ハンダン 1
- Encouragement of management using technologies in food patent (10) Judgment of novelty observed from cases
Search this article
Journal
-
- 食品工業 = The Food industry
-
食品工業 = The Food industry 54 (10), 99-103, 2011-05-30
東京 : 光琳
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521699230588420224
-
- NII Article ID
- 40018769997
-
- NII Book ID
- AN00117810
-
- ISSN
- 05598990
-
- NDL BIB ID
- 11052288
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles