大豆に含まれる放射性セシウムの加工食品製造時における挙動
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ダイズ ニ フクマレル ホウシャセイ セシウム ノ カコウ ショクヒン セイゾウジ ニ オケル キョドウ
- Distribution of Radioactive Cesium in a Contaminated Soybean Cultivar during the Preparation of Processed Food
Search this article
Journal
-
- 食に関する助成研究調査報告書 = Annual report of study for food under the supporting program by The Skylark Food Science Institute / すかいらーくフードサイエンス研究所 編
-
食に関する助成研究調査報告書 = Annual report of study for food under the supporting program by The Skylark Food Science Institute / すかいらーくフードサイエンス研究所 編 (26), 55-61, 2013
東京 : すかいらーくフードサイエンス研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521980705271371904
-
- NII Article ID
- 40019843067
-
- NII Book ID
- AN10236135
-
- ISSN
- 13437844
-
- NDL BIB ID
- 024957987
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles