味噌汁摂取量と動脈硬化の関連に関する疫学的検討 : 大迫研究
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ミソシル セッシュリョウ ト ドウミャク コウカ ノ カンレン ニ カンスル エキガクテキ ケントウ : ダイハクケンキュウ
- Epidemiological association of miso soup with atherosclerosis : the Ohasama study
Search this article
Journal
-
- 中央味噌研究所研究報告 = Report of Central Miso Research Institute
-
中央味噌研究所研究報告 = Report of Central Miso Research Institute (34), 44-51, 2013-03
東京 : 中央味噌研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521980705406933632
-
- NII Article ID
- 40019727800
-
- NII Book ID
- AN00144212
-
- ISSN
- 02898942
-
- NDL BIB ID
- 024734931
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles