- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
食品製造工程のアレルゲン管理の注意点
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン セイゾウ コウテイ ノ アレルゲン カンリ ノ チュウイテン
- Important Point of Food Allergen Management in Food Manufacturing
- 特集 HACCPシステムの中でのアレルゲン管理の在り方
- トクシュウ HACCP システム ノ ナカ デ ノ アレルゲン カンリ ノ アリカタ
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 54 (1), 17-19, 2019-01
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522262180922898816
-
- NII Article ID
- 40021772736
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 029432771
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles